5 Ekim 2011 Çarşamba

Kore Maceramın ilk gözdesi: Personal Taste!

Aslında düşünüyorum da Kore maceram bir çok Türk genci gibi trt dizileriyle başladı :) Ve tabiki goong la!. Ama goong'u izledikten sonra bende Korefanlığı oluşmamıştı. Çünkü tarihi dizileri vs sevmem sıkılırım. Bir de çok hayal ürünü gelmişti rahatsız olmuştum o dönemler :) Sanırım fazla ciddi bir ruh haline sahiptim. Hoş hala hiç  bir tarihi diziyi izlemişliğim yoktur. Çünkü ciddi manada sıkılıyorum o muhabbetlerden. Neyse gelelim,o sıkıntıdan patladığım güne!

O gün blog blog gezerken, ki blog tutmasamda iyi bir blog okuyucusuydum o dönem, hala da okurum, bir blogger'a rastlamıştm. Personal taste'yi tanıtmıştı fotograflarını paylaşmıştı, o an çok tatlı gözükmüşlerdi gözüme.. Tabii o sıra onlar kim tanımıyorum ve ilk etapta hepsi aynı insanmış gibi geliyo :):):) Ama şimdi hangi kore fanı minoz'u başkasıyla karışıştırır ki? Karışcak adam mı? :)
tam olarak o fotograf! :)

Bende o sıkkınlıkla hemen paylaştığı linkten izlemeye başladım vee tam anlamıyla geberdim! :)
Benim gibi hayatı romantik komedi tadında yaşamak isteyen birine verilmiş en büyük hediye gibi oldu bir anda :)
Leeminho'ya bayıldım, hatta bu kadar hoşuma gitmesi tuhaf bile gelmişti :) so ye jin... Çok  tatlı gelmişti ozamanlar. Hoş hala tatlı geliyor ve yaşına göre çok hoş kadın ama şimdilerde aralarındaki yaş farkının farkında olduğumdan! gıcık oluyorum :):)

Dizi de leminhoo yakışıklımız bi mimar ve kızın oturdugu evinde mimarisi pek önemli. Bi projeyi kapması içinde o evin mimarisinden esinlenmeli. Öyle böyle derken aynı evde yaşamaya başlıyorlar ve bir dizi komik,hüzünlü olay sırasından sonra happy endingle sona eriyor! :)
Yani bunu söyledim ama içinizi rahatlatmak için! kötü son yook! :) Hiç sevmiyorum kötü sonları. Yahut sönük olanları... Böyle çok tatlı başlayıp hüzne bogup orta halli biten dizi çokça var. Hepsini teek tek yazıcam zaten :)

Personel taste, aktif olarak kore fanlığımı başlatan ve kendine bağlayan bir dizi oldu. So ye jin  tatlıydı, leminhoo nun soguk prensliği vs. Hepsi güzeldi.  İlk defa izlenen bir Kore dizisi olarak benim için 10 numaraydı.Tabi sonrasında çokçok daha iyilerini izledik! :)

Personal Taste'den sonra acıya garkeden,ağlatan sızlatan, im sorry iloveu'yu izledim.. Halimi düşünebiliyor musunuz????! Düşünemiyorsanız kendinizi zorlamayın, oda diğer postun konusu :):)

fotograf so ye jinin abla gbi kaldıgını kanıtlıyo sanki:) YEH süpper! ^^

Hepinizi öpüyorum çingularım, Unni kalkee! :)

3 yorum:

  1. benim de severek izlediğim bir dizidir bu.. Lee Min Ho'yu ilk Boys Over Flowers'da izlemiş beğenmiştim haliyle.. :D sonra araştırınca bu dizisine rastlamış ve hemen izlemiştim.. çok eğlenceli bir dizi.. So Ye Jin çok tatlı, çok beğenmiştim.. :)

    tarihi dizi sevmediğini söylemişsin ama bence Sungkyunkwan Skandal'a bir şans vermelisin.. çok güzel bir dizidir.. Goong'u sevmemiştim ama bu ondan çok çok farklı zaten.. :) birçok blog tanıttı zaten bu diziyi.. fikir edinmek istersen bakabilirsin.. :))

    YanıtlaSil
  2. sen böyle güzel güzel öner ben de bi yerinden başlayayım artık. şu sıra cant lose izliyorum ben de :)

    YanıtlaSil
  3. şizo, kusura bakma lütfen gec cvp için, anca vakit bulabildimm çingum^^
    Ben BOF'u çoook sonra izledim biliyomusun??
    ve inan bana okadar çok sevmedim :/ uzun uzun yazıcam zaten :) Scandal için cok güzel yorumlar okudum ya ama bırturlu baslamadım. Sanırım tavsıyenı dınlıcem. Tşklerrr

    Şahane, ben daha ızlemıyorum onu ya, yarıda kaldım :/

    YanıtlaSil