30 Eylül 2011 Cuma

FİGHTİNG!




Bu blogu açarken bu kadar heycanlanacağımı düşünmemiştim. Yaklaşık bir senedir Kore dizileri ve filmleri izliyorum. Aslında Kore maceram bir gün can sıkıntısından patlarken başladı ve tam hızıyla devam etmekte. O kadar alıştım ki bu çekiklere, onları izlemeden edemiyorum:) Dahası etrafmdaki herkesi bu dizilere ve filmlere alıştırma çabam da hiiiççç bitmiyor :)
Baktım bu böyle olmayacak, bu blogu açmaya karar verdim. Zaten bir çok blogu takip ediyorum uzun zamandır. Artık aranıza karışmalıyım diye düşündüm :)

Benim ilgi alanım diziler ve oyuncular :) Dizi ost'lerine de bayılıyorum ama Kpop hakkında bilgim hiç yok diyecek kadar az. Korecan çünkü asyadizileri değil g. kore dizileri izlemeye bayılıyorum :) Öyle ki Korece'yi dinlerken anlayacak kıvama geldim :)

Blogumda da izlediğim Kore dizilerini azcık spoiler vererek yorumlayıp tanıtıcam. Kore kültüründen esintiler, alıntılar yapıcam.Fotograf,video,müzik paylaşıcam.. Ve en önemlisi Korecanlarla arkadaşlık kurup uzun uzun sohbet edicem ^^

Şimdilik benden bu kadar. Umarım her şey güzel olur... Yılmak yok! Fighting! :)

9 yorum:

  1. Hey korecan! :) hoşgeldin blogger'a. Güney Kore aşığı insanı görmek memnun edici, blogunda bir çok şey eksik haliyle yeni olduğu için. Onları biran önce gidermen dileği ile :)

    Bu arada, İzleyiciler diye bir şey var, blogunu takip edenleri o listede görebilirsin. Tasarım/Gadget ekle/İzleyiciler kısmından ulaşabilirsin. Çünkü seni biran önce listeme eklemek istiyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Selam korecan :D hoşbuldukk.. Haklısın bir çok eksiğim var ama zamanla hepsini tamam etmeye gayret ediceem :D
    İzleyiciler eklendi gönül rahatlıgıyla izleyebilirsin beni! Zararsızım,testlerim yapıldı :D Güzel paylaşımlar olması dileğiiyyleee.

    YanıtlaSil
  3. hoşgeldin blog ve Koreseverlerin alemine o halde.. :)) paylaşımlarını merakla bekliyorum.. :)

    YanıtlaSil
  4. hoşbulduk şizo-mizoo! :) Teşekkür ederim umarım güzel paylaşımlarda bulunuruz hep beraber, sizleri yanımda görmek istiyorumm..

    YanıtlaSil
  5. Blog dünyasına hoşgeldin;)Şimdiden bloğunu şekillendirmeye başlamıssın harika, takip listeme alıyorum seni en kısa zamanda yazılarını okumak isterim;)

    YanıtlaSil
  6. Hoşbuldukkk ^.^ evt bişiyler yapmaya çalışıyorum ama ne kadar başarılı olucam bilemiyorum. Enkısa zamanda bende dizi postlarımı paylaşmak istiyorumm:)

    YanıtlaSil
  7. Takipte kalınn.. çünkü ben sizi takipteyimm :)

    YanıtlaSil
  8. Aynı zamanda başlamışız :)
    Bol postlu sayfalar diliyorum sana.
    Hoşgelmişiz diyorum ozaman ^^

    YanıtlaSil
  9. Hoş geldiniz :) Aramızda bir çekik sever daha görmek çok güzel. Takipteyiz, takiptesiniz, takipteler :P

    YanıtlaSil